KÖPINFORMATION

KÖPINFORMATION

Priser
Priserna i vår webbshop visas alltid exklusive moms.

Kundservice
Du är välkommen att kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar kring våra produkter eller din order. Du når vår kundservice genom att klicka här eller ringa +46 31 795 60 04.

Betalning

I samarbete med Walley erbjuder vi betalning med Walley Checkout. Walley Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själva vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet.

Faktura eller delbetalning innebär att du får levererat varorna innan du betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till företaget. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Fullständiga villkor för Walley hittar du här: Villkor.

Beställning
Alla beställningar sker via Beautygross.com om inget annat är avtalat. Vi polisanmäler beställningar som görs i något annat företagsnamn.

Leveranstider
Vårt mål är att leverera beställda varor så snabbt som möjligt till dig. Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar efter att din beställning är lagd.

Leveranser
Alla leveranser sker med en speditör vald av oss. I dagsläget använder vi oss av DB Schenkers företagspaket.

Fraktkostnad
Alla order över 2 000 SEK levereras fraktfritt inom Sverige. Övriga ordrar inom Sverige debiteras med frakt om 99 kr. Leverans sker inom 1-2 arbetsdagar från det att du lagt din order, beroende på var i landet du bor. Vid ej uthämtad försändelse debiteras du avgifterna för frakt och returfrakt på 195 SEK.  

Presentkort/rabattkoder
Om du har en presentkortskod eller rabattkod som du vill använda vid din beställning så fungerar det endast att använda en kod per köptillfälle.

Retur & Ångerrätt
Retur- och bytesrätten på lagerprodukter är 20 dagar. Produkter som returneras skall vara oanvända, levereras i oskadat skick i sin originalförpackning och innehålla samtliga delar. Köparen ansvarar alltid för returneringskostnaderna. Kontakta alltid kundtjänst först på [email protected] innan du returnerar din order. Återbetalning sker först när varan blivit mottagen av oss. Om felet ligger hos oss står vi för fraktkostnaden.

Reklamation & Garanti
Om en produkt skulle visa sig vara defekt eller felaktig kan varan returneras. När varan har kommit i retur till BeautyGross återbetalas totalbeloppet inklusive expeditions- och fraktkostnader. Vid en reklamation av felaktig/defekt vara skall du som kund vara helt utan kostnad. Reklamation till BeautyGross ska göras inom skälig tid från det att kunden mottagit ordern.

Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten. Reklamationsrätten omfattar t.ex. inte fel orsakade av normalt slitage. Fraktkostnader för returen står BeautyGross för mot uppvisat kvitto. Vänligen skicka med kvittot för frakten eller en kopia. Vid godkänd reklamation/hävning av köp återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Returadress är:

BeautyGross
c/o D&A Group AB
Ullbergsvägen 8
438 34 Landvetter

Vi rekommenderar alla våra kunder att skicka spårbara paket för kundens säkerhet. Varan är i kundens ägo tills vi mottagit returen. Har du frågor angående ångerrätt/retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst under fliken “Kontakt”.

Transportskador
BeautyGross ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid till BeautyGross. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att paketet inte är transportskadat.

Information
Vi förbehåller oss för tryckfel i information & priser, samt fel i specifikation på samtliga varor i vårt sortiment. Alla bilder och information på vår hemsida skall ses som illustrationer. Vi kan heller inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende.

Personuppgiftspolicy
BeautyGross värnar alltid om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Vi lämnar aldrig ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje part för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på BeautyGross genom cookies i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. De cookies som vi sparar hos oss användes ej till re-marketing, dvs som marknadsföring till dig utanför vår egna Webbplats. De personuppgifter som BeautyGross behandlar är ditt namn,e-postadress,  orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer. Samt via vår betalningsleverantlör Klarna, personnummer & betal- och kreditkortsnummer.

D&A Group AB, 556797-9819 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Hur länge sparas mina personuppgifter?
Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos BeautyGross.com sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra BeautyGross eller BeautyGross samarbetsparters åtaganden gentemot dig, t.ex. för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?
För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. En viktig åtgärd är att BeautyGross använder sig av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). Du som kund behöver kontrollera att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. I syfte att förhindra obehörig åtkomst vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer används även envägskryptering.